Regio’ 72 zet stijgende lijn voort

VAASSEN – Geen schijn van kans hadden ze afgelopen zaterdag, de korfballers van VIKO uit Vianen. Vanaf de eerste minuut was Regio’ 72 een maatje te groot en het was slechts de vraag hoe groot de overwinning voor de Vaassenaren zou worden.

 

 

Het publiek ging er goed voor zitten. Na een zeer spannende slotfase van het voorprogramma van de reserves waren ze er klaar voor. Wellicht kwam het door de Purple Hooligans die ouderwets fanatiek van zich lieten horen; de Vaassense korfballers waren gretig en uit op een grote score. Het arme VIKO werd op alle fronten afgetroefd en wist slechts 2 keer te scoren. Ruststand 10-2.

 

De tweede helft vertoonde hetzelfde beeld. Met name de combinaties tussen in het ene vak Tim van Huffelen en Willeke Kloezeman, en in het andere vak Robin Zweekhorst en Karel Mol waren oogstrelend. Het publiek genoot en riep om twintig doelpunten. Die kregen ze. Met in de slotfase Laurens Kozijn in de ploeg werd het uiteindelijk 21-8.

 

Regio’ 72 zet hiermee de stijgende lijn voort en kan met vertrouwen de wedstrijd van volgende week tegen het laaggeklasseerde Ermelo tegemoet zien.

 

 

Doelpunten Regio’ 72

Gert van Essen, 5

Karel Mol, 4

Robin Zweekhorst, 4

Tim van Huffelen, 3

Joyce de Boer, 2

Willeke Kloezeman, 2

Rosanne Wassink, 1