Zwaarbevochten zege Regio’ 72

VAASSEN – Wellicht zat de ploeg nog in een roes na de sensatie van vorige week, maar tegen Revival uit Terschuur kon Regio’ 72 afgelopen zaterdag slechts het laatste deel van de wedstrijd imponeren. Gelukkig was dit ene kwartier voldoende om de concurrent op de knieën te krijgen en ligt de titel nu volledig binnen bereik.
 

De uitwedstrijd in Terschuur ging knullig verloren, maar toch begonnen de Vaassenaren niet scherp. Revival was op alle fronten feller en scherper, wat bij rust resulteerde in een 4-6 achterstand. Pas ver in de tweede helft begon Regio’72 de grip op de wedstrijd terug te krijgen en na een spannende slotfase bleven de punten alsnog in Vaassen. 13-11.
Hiermee is Regio’ 72 definitief op weg naar het kampioenschap. Met nog vier relatief makkelijke wedstrijden te gaan en de wetenschap dat concurrenten Revival en ZKC’ 31 elkaar nog twee keer treffen mag het eigenlijk niet meer mis gaan. Het is echter wel zaak voor de Vaassenaren het hoofd koel te blijven houden en niet te verslappen. 
 
Doelpunten Regio’ 72
Joyce de Boer, 4
Robin Zweekhorst, 3
Tim van Huffelen, 3
Karel Mol, 1
Hidde Scholten, 1
Gert van Essen, 1