Regio’72 onderuit tegen Arena

VAASSEN Was er vorige week niets dan lof over de neergezette prestatie, afgelopen zaterdag kon het spel van Regio’72 het publiek niet bekoren. Defensief was het nog redelijk voor elkaar, maar in aanvallend opzicht miste iedere overtuiging in de afronding. Bezoeker Arena ging na een spannende slotfase dan ook met de punten naar huis.

In de beginfase was er geen vuiltje aan de lucht. Regio’72 trakteerde de bezoekers uit Rhenen op een vliegende start en binnen een paar minuten keek Arena tegen een 4-0 achterstand aan. En waar de Vaassenaren op dat moment leken te denken dat de buit binnen was, toonden Arena zich veerkrachtig en vocht terug. Ruststand 7-6
In de tweede helft kreeg Regio’72 steeds meer moeite met het fysieke spel van hun tegenstander en begon tegen zichzelf te korfballen. Coach Jasper Keizer bracht kort na rust Gert van Essen in de ploeg. Een wissel die duidelijk voor een opleving zorgde, en een periode van stuivertje wisselen volgde, maar ook nu kon Regio’72 in aanvallend opzicht niet overtuigen. 
In de slotfase, waarin ook Romana Koetsier in het veld kwam, wist Regio’72 nog 2 maal op voorsprong te komen. Passend in het beeld van de wedstrijd wist de ploeg deze echter niet vast te houden. Arena won de wedstrijd uiteindelijk met 12-13. 
Doelpunten Regio’72 
Willeke Kloezeman, 3
Hidde Scholten, 2
Gert van Essen, 2
Tim van Huffelen, 2
Robin Zweekhorst, 2 
Rosanne Wassink, 1