Regio’72 te sterk voor Hellas’63

NUNSPEET Anders dan de einduitslag doet vermoeden, speelde zich zaterdag in Nunspeet een ongelijke strijd af tussen Regio’ 72 en tegenstander Hellas’63. De Vaassenaren waren op alle fronten heer en meester. Lange aanvallen werden soms functioneel, maar vaak ook zeer fraai afgerond en bij rust was de wedstrijd reeds beslist in het voordeel van Regio’ 72.

 

 

Slechts tien minuten was er sprake van een wedstrijd. Het eerste doelpunt was voor Hellas’ 63 en tot een stand van 4-6 in het voordeel van Regio’ 72 bleven de Nunspeters redelijk bij. Daarna gingen echter alle remmen los bij Regio’ 72. In de eerste helft maakten vooral de paarswitte vrouwen het verschil. Zij scoorden veel en makkelijk en de ploegen gingen rusten bij een stand van 7-18.

 

Met deze ruststand begon Regio’ 72 ontspannen aan de tweede helft. Wisselspelers Ricardo Hulleman, Gert van Essen, Romana Koetsier en Hilde Schonewille kregen speeltijd en tot een stand van 11-23 werd het goede spel voortgezet. Gezegd moet worden dat de Nunspeters de strijd niet opgaven, maar de missie bleek kansloos. Een eindsprint leverde nog wel een aantal doelpunten op en en de einduitslag werd bepaald op 18-24.

 

Doelpunten Regio’72

Hidde Scholten, 6

Tim van Huffelen, 4

Willeke Kloezeman,  4

Marije de Boer, 3

Rosanne Wassink, 2

Laurens Kozijn, 2

Karin van Huffelen, 1

Gert van Essen, 1

Ricardo Hulleman, 1