Regio’ 72 deelt punten met Viking

VAASSEN Regio’ 72 beleefde zaterdag een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft waren de Vaassenaren opponent Viking uit Wijk bij Duurstede de baas maar konden ze dat niet in doelpunten uitdrukken. In de tweede helft bleek Viking vele malen feller en gretiger dan de Vaassense korfballers, en mocht Regio’ 72 na een spannende slotfase blij zijn met een punt.

Regio’72 startte de wedstrijd redelijk goed, maar was net niet scherp genoeg in de duels en de afronding van de kansen, waardoor er geen gat geslagen kon worden. Het publiek had er echter alle vertrouwen in dat met een tandje erbij in de tweede helft tocht echt het verschil gemaakt kon worden. Ruststand 6-6.

 

In de tweede helft kwam de ploeg echter niet goed uit de startblokken. Viking maakte het eerste doelpunt en in de vervolgfase bleef de ploeg uit Wijk bij Duurstede steeds aan de goed kant van de score. Het was ook in deze fase dat de Vaassense spelers zich druk gingen maken om randzaken, zoals de wat arrogant maar zeker niet slecht fluitende arbiter. Gelukkig voor het publiek wist de ploeg zich te herpakken. Met de inmiddels ingebrachte wisselspeler Ricardo Hulleman in de ploeg kwam Regio’ 72 middels een verdiende strafworp langszij en na een paar doelpuntloze laatste minuten werd de einduitslag bepaald op 11-11.

 

Volgende week staat de ploeg nog een belangrijk duel te wachten. In Wageningen wacht koploper SSS. Weten de Vaassenaren daarvan te winnen, gaan ze samen met SSS als koploper de zaalcompetitie in.

 

Doelpunten Regio’72

Tim van Huffelen, 4

Robin Zweekhorst, 3

Willeke Kloezeman, 2

Laurens Kozijn, 1

Hidde Scholten, 1