Aanmelden Run4Kika

Durf jij de uitdaging aan?

Op 29 december 2012 sluiten we het jubileumjaar sportief af met de Regio’72 Run4Kika. Ga jij de uitdaging aan? Als lid, vrijwilliger, sponsor of vriend van Regio’72 kun je je inschrijven op een van de afstanden. Je startgeld verzamel je zelf bij elkaar door het zoeken van sponsors, ieder startbedrag mag!

Kika

Het speciale van deze laatste jubileumactie is dat we niet voor de clubkas rennen. De opbrengst van de Run4Kika gaat namelijk naar Kika. De stichting Kika (Kinderenkankervrij) heeft als doel het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Laten we ons met z’n allen inzetten om een mooi bedrag bij elkaar te lopen!

Aanmelden

Geef je nu vast op via onderstaand formulier. De verschillende afstanden worden afgelegd middels een route door (het buitengebied van) Vaassen, de Kangoeroes lopen op het sportpark. Voor het registreren van de sponsors ontvangt iedereen op korte termijn een papieren formulier. Sponsors krijgen op een later moment ook de mogelijkheid om ingeschreven lopers via de site te sponsoren.

Aanmelden

Wie lopen er mee?

Download sponsor formulier