Activiteiten tot 1 juni afgelast

Vanwege de aangescherpte overheidsmaatregelen van 23 maart roept het KNKV alle korfbalverenigingen op om de deuren gesloten te houden tot 1 juni. Wij volgen deze richtlijn. Dit betekent dat alle geplande activiteiten tot 1 juni komen te vervallen en dat commissies overleggen via mail, telefoon of online. 

De paaseitjes actie via de formulieren gaat uiteraard wel door, jullie zijn al lekker bezig met de verkoop en je zult begrijpen dat we deze extra inkomsten nu goed kunnen gebruiken!

We realiseren ons dat we elkaar best een lange tijd niet zullen zien. Dit is geen leuk bericht in een tijd waarin we niet samen kunnen korfballen en sociale activiteiten noodgedwongen toch al op een laag pitje staan. Gezien de ernst van de situatie waar we ons momenteel in bevinden is het echter noodzakelijk. Wanneer de overheidsmaatregelen rondom Corona tussentijds versoepeld worden dan bekijken we welke activiteiten we alsnog door kunnen laten gaan. 

We hopen er een beetje op dat we in het weekend van 20 juni het seizoen samen met jullie af kunnen sluiten, maar uiteraard is eenieders gezondheid op dit moment het belangrijkst.  

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Bestuur Regio’ 72