Pages Navigation Menu

Vaassen

Zomerkamp 2022!

Op 09 juli 2022 gaan we weer op zomerkamp! Dit jaar gaan wij naar kampeerboerderij De Zuurberg in Holten voor een week vol lol, zon en gezelligheid!

Hieronder lees je meer over de leuke week en kun je je opgeven. Mocht je vragen hebben of meer willen weten kan ook altijd een van de leiding je vragen beantwoorden.

Tot snel!

Hoe zat het ook alweer?
 • Wanneer: zaterdag 09 juli 2022 t/m zaterdag 16 juli 2022
 • Voor wie: iedereen die de hele week mee wil
 • Wie zitten er in de leiding: Aniek, Daan, Esmee, Hidde, Kasper en Wouter
 • Wie koken er: Ilse & Co
 • Waarheen: Holten, kampeerboerderij De Zuurberg
 • Wat kost het?:
  • 1e uit het gezin:  € 120,00
  • 2e uit het gezien: € 117,50
  • 3e en meer uit het gezin: € 115,00

Het bedrag kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL09 INGB 0001 8582 81 tnv AKC Regio-72. (het bedrag graag voor 2 juli 2022 overmaken)

ZZZ - De Zeven Zekerheden van Zomerkamp (FAQ)
 1. Bedtijd: Je wordt iedere avond (veel te vroeg, we weten het, thuis mag je veeeel later) naar bed gebracht door de leiding, tenzij je in de B of hoger zit!
 2. Fietsen: Je gaat (veel te ver, en minstens 3 keer de verkeerde kant op) een flink stuk fietsen, minimaal 30 kilometer! De C en hoger fietsen zelfs heen en terug naar kamp!
 3. Zwemmen: Als het weer het toelaat, ga je ook een keer (veel te kort, over 15 minuten gaan we weer naar de fietsen) zwemmen!
 4. Eten & Drinken: Maaltijden en drinken worden allemaal verzorgd. Ook is er gratis fruit, maar voor snoep en frisdrank moet je zakgeld meenemen. (was het maar andersom, misschien is dat dit jaar wel…)
 5. Programma: Er is een programma met elke dag 3 geplande activiteiten / sporten: ochtend, middag en avond (laat voor de ouderen). Maar tussendoor is ook heel veel tijd om zelf te spelen!
 6. Ouderavond: We gaan een hele week weg, zaterdag t/m zaterdag. Maar je hoeft je ouders niet te lang te missen, ze mogen woensdagavond langs komen (heeeel kort, ga nu maar weer naar huis) om een kijkje te nemen!
 7. Foto’s: Er worden door verschillende (semi-professionele) fotografen gedurende het kamp duizenden foto’s gemaakt. Maar als je zelf mooie foto’s hebt gemaakt, stuur ze dan zeker naar de leiding toe, elk jaar wordt er een link gestuurd om een film van kamp te kijken en de foto’s te downloaden.

Aantal deelnemers:

Share This