Amicitia C2 – Regio’72 C1

Datum: 24-05-2014

Geschreven door: Spelers, coaches C1

Josje:
De wekker gaat om kwart voor zeven. Met volle moed fietsen we naar zichtstede waar we om 8:15 al moesten verzamelen. Op naar Vrieseveen, voor onze kampioenswedstrijd!
Robin:
Eenmaal in de auto worden de telefoons voor de dag gehaald voor de spelletjes. Want zo’n reis naar Vriezenveen is wel ver, stel je voor de hele autorit met Arend en Robin praten. Echt niet! Eenmaal aangekomen in Vriezenveen konden de telefoons weer in de broekzak, want ja met telefoon korfballen in je hand is wel lastig (al zouden ze dat best willen). De coaches en chauffeurs nemen een bak koffie en de spelers gaan zich omkleden.
Loes:
Als iedereen omgekleed is gaan we naar het veld. We zijn aan het warmlopen en onze tegenstanders kwamen der aan. Ze gaven twee ballen en we gingen inschieten en doorlopers nemen. Toen de scheidsrechter er aan kwam en op haar fluitje floot begon de wedstrijd
Casper : jammer genoeg had ik een ongelukje met een stanleymes, waardoor ik helaas niet mee kon spelen. De wedstrijd was een groot succes zelfs op de bank was het nog een leuke wedstrijd
Elise:
Eigenlijk kan ik nu niet typen, want ik ben een spelletje aan het doen. Maar goed, nu de wedstrijd. Het stond 2-0 voor ons toen we voor de eerste keer van kant moesten wisselen, en daarna kregen we meteen een doorloper tegen en werd het 2-1.
Bernadet:
Na de 2-1 scoorde we al snel de 3-1. Daarna moesten we van kant wisselen en scoorde het andere vak al snel de 4-1 en 5-1. Met 5-1 gingen we de rust in en vonden dat het wel wat meer kon zijn. Maar nu stop ik met typen want ik wil spelletje doen, dus Elise geef je telefoon maar weer.
Niels:
Na de rust werd er weer gescoord en weer geccoord en weer gescoord en weer gescoord en weer gescoord na dat we die allemaal hadden gescoord kwam er nog eentje en nog eentje en nog eentje en nog eentje toen was 13-1maar toen: had remon nog wat energie over en scoorde en nog even 2 bij de eindstand was dus 15-1.
Remon:
Oh ja bijna vergeten, Gaby heeft een strafworp gescoord!!!!!
Gaby:
De flessen champagne kwamen er al aan, Josje en Niels pakten allebei een fles en begonnen te schudden, Sterre hielp omdat josje het natuurlijk niet alleen kon. Niels begon op iedereen te spuiten, een duidelijk geval van Triest. Glazen erbij en het feest kon beginnen!
Jochem:
We reden weg uit vriezenveen iedereen deed netjes zijn gordel om, en deed zijn tas in de kofferbak. We reden weg maar een paar kilometer later kwamen we tot de ontdekking dat wij in onze voortvluchtigheid vergaten de koffervak te sluiten. Verder verliep de terug weg goed! We kwamen met de ramen open en de radio op volle toeren de zichtstede op rijden.
Noa:
We worden door iedereen gefeliciteerd en de muziek knalt uit de boxen. We krijgen allemaal onze certificaat en onze medaille. Dan is het natuurlijk tijd voor het foto momentje. Hierna rennen we naar binnen voor de taart. Iedereen eet gezellig zijn taart op, alleen josje is natuurlijk na één minuut al klaar.
Arend Jan:
Wat een debuut als coach, meteen kampioen en een monsterscore neergezet door het team. Kunnen we hieruit concluderen dat we zonder Tim makkelijker scoren of dat de nieuwe coach iets extra’s brengt? 😉 Geen van beide, vandaag heeft iedereen laten zien dat je als team (inclusief stanleymes Casper) mooi korfbal kan spelen en veel doelpunten kan maken. Zelf een strafworp. Traditie getrouw was de tweede helft de beste en kon het meegereisd publiek genieten van mooie aanvallen en uiteraard de doelpunten. Al met al een mooie afsluiting van de competitie als terechte kampioenen. Punt uit.