Bedankt vanuit Zuid-Afrika!

Zoals veel van ons weten zit ons lid William Berkhoff momenteel in Zuid-Afrka voor zijn studie.
Onlangs belde hij of de mensen van de club hem wouden helpen met het sponsoren van een voetbalteam in Zuid-Afrika.
Hierop zeiden veel sportliefhebbers van onze club ja en hebben hun steentje bij gedragen aan de kansarme kinderen in Zuid-Afrika. Samen met het geld dat William met zijn vriend heeft opgebracht hebben ze fantastische spullen gerelegd.

Lees hieronder een bericht van William himself

 

Voetballen in de Townships!

Eindelijk is er iets gedaan met de steun vanuit Nederland. Allereerst nog een bedankje voor iedereen die er iets voor over had om de Jeugd van de townships te helpen. We waren blij verrast met de opbrengst van jullie allemaal. In eerste instantie was er het idee om voetballen te kopen, maar met de opbrengst konden veel mooiere dingen gedaan worden.

Natuurlijk zijn er een aantal voetballen gekocht waar ze nu nog steeds blij mee spelen. Maar naast dit hebben we 48 voetbalbroekjes besteld en dit weekend waren ze binnen. Nu spelen de kinderen dus in vol tenue, ontzettend trots dat ze waren. Het spel werd nog fanatieker en enthousiaster gespeeld.

Hierbij hebben we 2 grote voetbaltassen gehaald.  Aangezien John, de man die altijd alles regelt voor de kinderen, een paar plastic tassen had om alle tenues in te bewaren. Nu word het al een stuk makkelijker om alles te bewaren en op te bergen.

John is erg trots op wat er bereikt is, en hoopt dat er meer kinderen komen nu er volledige tenues zijn. Dit word namelijk gezien, als iets nieuws, luxe en er word een soort van status aan verbonden. Wij hopen dit natuurlijk ook, aangezien de kinderen even uit de wereld van de township kunnen ontsnappen.

Nogmaals bedankt voor jullie steun, namens ons, John en de kinderen!!

De foto’s staan online!!!