Pages Navigation Menu

Vaassen

Bekendmaking vrijwilliger van het jaar 2019-2020

Omdat de welbekende vrijwilligersavond afgelopen seizoen helaas niet zijn doorgang kon vinden i.v.m. Covid-19, vond TOM dat het toch wel fijn zou zijn om in elk geval de verkiezing van ‘Vrijwilliger van het jaar’ plaats te laten vinden. Op 6 november was het dan zover en verrasten wij met een fotograaf, totaal onverwacht:

Wim van Huffelen

Wij danken hem voor de vele bardiensten die hij altijd heeft verzorgd (en nog gaat doen indien mogelijk) en fijne aanwezigheid die hij met zich mee brengt! Wim heeft namens Regio ’72 een mooie bos bloemen, oorkonde en bedrukte handdoek in ontvangst mogen nemen.

Hopelijk kan onze vertrouwde en gezellige vrijwilligersavond volgend jaar weer plaatsvinden en kunnen we alle vrijwilligers gaan bedanken!

1 reactie

  1. Wat een verassing. Ik vrijwilliger van het seizoen 2019-2020. In 2020 heb ik helaas geen enkele dienst kunnen draaien en dat mis ik wel heel erg. Op 6 november in de ochtend lag ik nog diep te dromen het was een rare droom en opeens gaat in mijn droom de bel. Laat maar bellen, maar er werd een tweede keer gebeld en dat was niet meer in mijn droom. In mijn onderbroek naar beneden en doe de deur open, zie ik een camera op mij gericht. Oei de postcode loterij. Maar ik ken die mensen en ik zie een mooie handdoek met vrijwilliger er op in een van de handen van de dames. Oké geen postcode loterij maar vertegenwoordigers van regio 72. Even met de fotograaf overeen gekomen dat ik even wat meer kleren aan kon doen en de show opnieuw weer werd gestart. (Gelukkig heeft hij de onderbroek beelden niet gebruikt). ik wil iedereen bedanken die voor mij gestemd hebben, ik weet ook niet of ik nog concurrentie had, maar dat doet er niet toe. ik ben heel blij met de erkenning. Ik ben mij er van bewust dat er mensen in de vereniging zijn die nog veel belangrijker werk doen als vrijwilliger voor de vereniging. Ik denk wel dat de vereniging het erg goed kan merken dat de bar van het clubhuis stil staat. Ik hoop dat het gauw weer een start krijgt en ik zal( zo als ik al zei) weer mijn diensten aanbieden. Zie ik mijn grote hulp Siebe ook eens weer. Nogmaals hartelijk bedankt voor de eer. Groeten Wim (ome wim)

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares

Heb jij onze jubileum site al bekeken?

Meld je aan voor de verenigingslunch, koop tickets voor het diner buffet etc.

Bekijk het programma en feest mee!

Naar de website