Belangrijke punten voor Regio ‘72 1

Belangrijke punten waren er te halen tijdens de wedstrijddag na sinterklaasavond. De korfballers van TOP uit Vroomshoop wisten niet met een zege huiswaarts te gaan. Natuurlijk willen de Vaassense spelers winnen, maar vooral willen ze van de onderste plek af. En dat is gelukt!

Terwijl Julian, Sarah, Kaya, Chantal en Sjors, dé pupillen van de week, de bal gooien naar de Vaassense korfballers begint deze spannende wedstrijd. Al na 1,5 minuut weet Hidde een strafworp te scoren die wordt veroorzaakt doordat de tegenstander aan het duwen is, kort daarop volgt er nog een strafworp. Al na 10 minuten is het 5-0 voor Regio ’72. In de eerste helft van de wedstrijd is goed te zien dat Regio ’72 veel meer de aanval heeft ten opzichte van TOP. Af en toe scoort TOP, maar de doelpunten blijven in het voordeel van Regio ’72. De hele wedstrijd blijft de thuisspelende ploeg met zeker 3 punten verschil het sterkst. Wat opvallend is aan deze wedstijd is dat alle 8 spelers en speelsters gescoord hebben, dat ze lieten zien dat ze goed kunnen korfballen en hebben bewezen dat zij niet op de laatste plaats thuis horen! Op een eindstand van 20-14 mogen zij trots zijn!

Volgende week staat een uitwedstrijd op het programma tegen Thrianta in Hoogeveen.