Beleef de middeleeuwen en meld je aan voor het Jeugdweekend

Tussen het zaal- en veldseizoen is het zoals ieder jaar weer tijd voor het jeugdweekend van Regio’72! We gaan dit jaar van vrijdag 18 maart tot en met zondag 20 maart. Een weekend lang plezier maken met je vrienden en vriendinnen van korfbal. We gaan op vrijdagmiddag weg en komen zondagmiddag weer terug en voordat we dan echt naar huis gaan, eten we met zijn allen nog pannenkoeken.

Jeugdweekend is voor alle leden van F t/m A. Onze jongste leden, de kangoeroes, komen op zaterdag een dagje langs om het plezier van jeugdweekend mee te beleven. Wij kunnen er van alles over vertellen, maar vraag gerust eens aan iemand uit de jeugd die al een keer is mee geweest hoe het is om mee te gaan.

Elk jaar is er weer een ander super leuk thema, dat je in de spelletjes terug ziet. We gaan dit jaar naar ’t Campvelt in Doornspijk. We doen veel rondom de kampeerboerderij maar gaan ook vaak het bos in of de zandvlakte op.

Dit jaar is het thema: terug naar Middeleeuwen! Schrijf je snel in, we hebben nu al [cfdb-count form=”Jeugdweekend 2016″] deelnemers. Na het inschrijven ontvang je een informatieboekje met alle details. (onderaan de pagina kun je zien wie er al meegaan)

AANMELDEN
[contact-form-7 id=”8140″ title=”Jeugdweekend 2016″]

WIJ GAAN MEE:
[cfdb-table form=”Jeugdweekend 2016″ show=”Voornaam,Team” orderby=”Team”]