Bestelmogelijkheid stroopwafels verlengd

Zoals jullie hebben gelezen is de stroopwafelactie prima verlopen. De bezoekers van de kerstmarkt wisten onze kraam goed te vinden en de warme superwafels en zakjes kruimels vlogen over de toonbank. Het was druk en gezellig, koekenbakkers Jos en Jan Tijs lieten samen met een aantal andere vrijwilligers geen kans onbenut om hun humoristische verkooptalent te tonen. Grote kans dat we hier een jaarlijks terugkerende actie van maken.

stroopwafelkraam

Ondanks dit succes hebben we door een iets te optimistische inschatting van de huis-aan-huis en voorverkoop nog wel veel zakjes stroopwafels over. We vragen jullie dan ook om nog één keer de mouwen op te stropen en familie, collega’s, buren en vrienden aan te schieten die nog niet hebben besteld, niet thuis waren of om een andere reden nog geen heerlijke stroopwafels hebben besteld. Misschien wil iemand nog wel een bestelling plaatsen omdat ze zo lekker waren.

Als we dit met zijn allen doen kunnen we er nog een flinke knaller van maken en is de Regio’72 stroopwafelactie geslaagd en een blijvertje!

[wpdm_package id=5575 template=”link-template-default-wdc”]

De bestelling kan op zaterdag 20 december tussen 15.00 uur en 18.30 uur in de Wieken, en op zaterdag 27 december tussen 15.00 uur en 17.00 in ons clubhuis worden afgehaald. Geef je bestelling uiterlijk de vrijdagavond ervoor aan ons door via de site, e-mail of op papier, dan zorgen we ervoor dat de stroopwafels klaar staan. Betaling contant bij afhalen of via de bank: NL07INGB0002884189.

Kun je op deze dagen de stroopwafels niet ophalen dan kan er in overleg veel geregeld worden, laat dit maar weten bij  opmerkingen in onderstaand bestelformulier.

[contact-form-7 id=”5792″ title=”Stroopwafel bestelling ronde 2″]

Succes met de verkoop!

Ilia, Ilse, Jan Tijs en Jos