Bijdrage Vrienden van Regio’72 gaat naar…..

Dit seizoen ontvingen wij 4 verzoeken voor een financiële bijdrage van de Vrienden van Regio’72. Er kon gestemd worden op:

  1. Shirts en/of truien voor de trainers van de Kangoroeclub
  2. Shirts voor de scheidsrechters en trainingsjacks voor de trainers.
  3. Renovatie keuken
  4. Kunstgrasveld

Na telling van de stemmen bleek de voorkeur voor de vrienden duidelijk te liggen voor de kleding en renovatie van de keuken. Met slechts 2 stemmen verschil had de kleding de voorkeur. Aan de aanvragers de taak om iets moois uit te zoeken voor de trainers en scheidsrechters.

Aangezien wij verwachten dat niet het gehele beschikbare bedrag hiervoor nodig zal zijn zal het resterende bedrag beschikbaar gesteld worden aan renovatie van de keuken. Wij zijn alle Vrienden dankbaar dat zij ook dit seizoen het weer mogelijk hebben gemaakt om aan een aantal wensen te kunnen voldoen.

Heb je nu als commissie, individu, familie, team ook een goed idee waarvoor je graag een financiële bijdrage zou willen ontvangen van de Vrienden van Regio’72 vul dan het aanvraagformulier in welke je kunt vinden op site onder Vrienden.

Uiteraard kunnen we nog steeds nieuwe vrienden verwelkomen dus schroom niet en meld je vandaag nog aan als Vriend van Regio’72  zodat jou stem ook gehoord wordt.

Namens de Vrienden van Regio’72

Marleen Schoemaker en Marijke Versloot