Clinic TeamNL

Geschreven en gefotografeerd door Fred Rijckenberg. Onze dank is groot!

Woensdagavond was er een bijzondere training bij de Korfbalvereniging Regio ’72. Op deze bijzondere avond vond er een boeiende clinic plaats, geleid door niemand minder dan Koen van Roekel en Annelie De Korte, beide spelers van Team NL Korfbal en DVO Bennekom.

De enthousiaste spelers van de F- en E-teams mochten het spits afbijten. Na een levendige groepsfoto volgde een energieke trainingssessie die ongetwijfeld in de smaak viel. Na afloop was er zelfs gelegenheid voor handtekeningen, wat voor veel vreugde zorgde.
Niet veel later was het de beurt aan de C- en D-teams, die na hun eigen groepsfoto werden ondergedompeld in een leerzame en inspirerende training. Tijdens deze sessie werden er talloze waardevolle tips en nuttige aanwijzingen gedeeld, wat de spelers ongetwijfeld verder zal helpen in hun korfbalvaardigheden.

Al met al was het een avond vol sportieve hoogtepunten en waardevolle leermomenten, die zowel jonge spelers als enthousiaste toeschouwers ongetwijfeld lang zullen bijblijven.

Alle foto’s van de clinic kan je hier vinden