Corona update nav versoepeling 19 mei 2021

Sinds woensdag 19 mei is de tweede stap van het heropeningsplan in gegaan. Er is een aantal versoepelingen ten aanzien van het buitensporten, maar die geven ons helaas nauwelijks extra mogelijkheden. Hopelijk biedt stap 3 die nu voor 9 juni op de planning staat ons meer!

Hoe staan we er nu voor:

  • Ook met de huidige versoepelingen mogen ouders hun kinderen alleen brengen en halen naar de training. Het doel van deze regel is om de sportbeoefening zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Daarom zijn toeschouwers niet toegestaan. 
  • Clubhuis en kleedkamers blijven gesloten. Ons terras mag in principe tot 20.00 uur open, maar alleen voor degenen die zich op de accommodatie mogen bevinden, dus sporters en benodigde vrijwilligers. Na het sporten worden sporters en vrijwilligers weer toeschouwer en worden ze geacht de sportaccommodatie te verlaten. Dus deze versoepeling heeft voor ons geen effect.
  • Helaas moeten we n.a.v deze en de eerstvolgende heropeningsstappen ook concluderen dat er voorlopig geen mogelijkheid is voor onderlinge wedstrijden met omliggende verenigingen.

Hopelijk over 3 weken meer (en beter) nieuws!

Sportieve groet,

Bestuur en TC Regio’ 72