Digitaal wedstrijdformulier via Sportlinked

Vanaf 1 december kan er in de senioren alleen nog een digitaal wedstrijdformulier worden ingevuld. Papieren formulieren worden niet meer geaccepteerd door de bond. Dit betekent dat er ook geen formulieren meer door Rianne verstuurd worden naar S3, S4, S5 en MW1. De spelerskaarten kunnen nog wel gebruikt worden, het maken van de foto’s is nog niet bij alle teams (volledig) gelukt.

Voor A1 wordt vanaf 1 december het digitaal wedstrijdformulier in gebruik genomen. Dat betekent dat er de hele maand december ‘geoefend’ kan worden met de digitale versie van het wedstrijdformulier. Eventueel mag het ook nog op papier ingevuld worden, maar digitaal heeft de voorkeur.

Alvast vooruitkijkend: vanaf 1 januari kan ook de A1 alleen nog maar digitaal formulieren invullen, papier wordt dan niet meer geaccepteerd. Tevens wordt het vanaf die datum voor B, C èn D mogelijk om de formulieren digitaal in te vullen. Ook hier geldt een overgangsperiode van een maand.

Mocht je de app nog niet hebben gedownload, doe dat dan alsnog! En als je problemen ondervindt met het inloggen, stuur dan een mail naar ledenadministratie@regio72.nl. We bekijken dan samen of we het probleem kunnen verhelpen.