Doe de Kangoeroe

Wat krijg je als je groep 1, 2 en 3 van vijf basisscholen uit Vaassen en Emst uitnodigt op het sportpark van korfbalvereniging Regio’72 en na een spetterende warming up het ene na het andere leuke spelletje laat doen? De Mega Kangoeroedag!

De intensieve voorbereidingsperiode bleek niet voor niets. Op 24 september zette een organisatieteam van Regio’72 een vlot lopende en creatieve korfbalgerelateerde spelletjesochtend neer. Samen met de buurtsportcoach van de Gemeente Epe, ondersteund door zo’n 50 vrijwilligers en met hulp van een aantal sponsoren.

De deelnemers konden het niet eens worden. Welk spel was nou het leukste? Die krokodil billenbijter was grappig. Maar dat je als Pieter Post een krant kan laten kleven vonden ze ook wel cool. En wat dacht je van die gekleurde vallende sterren in de paraplu, of het ingooien van de ruiten van de flat? Slechts een greep uit de tien fantasierijke spellen die de kinderen op deze ochtend gespeeld hebben.

Dat in de laatste ronde de aandacht van de jonge deelnemertjes niet meer onverdeeld bij de spelletjes was vond niemand erg. Na een appeltje, een groepsfoto en nog een laatste keer de Kanga dans gingen de kinderen moe maar tevreden richting huis. Ook organisatie en vrijwilligers van Regio’72 waren na deze enerverende ochtend aan een lekker broodje toe. Zij kijken met een goed gevoel terug op deze eerste Mega Kangoeroedag. Wil jij ook graag samen met vriendjes en vriendinnetjes een uurtje rennen, spelen en springen bij de leukste Klup van Vaassen? Kom dan op zaterdagochtend om 10.00 uur naar de Kangoeroe Klup op ons sportpark aan de Zichtstede in Vaassen, en doe de Kangoeroe!

P.S. Vergeet vooral de foto’s van de Mega Kangoeroedag niet te checken. Arjan van Triest heeft een mooie impressie gemaakt en geplaatst. Glimlach op je gezicht verzekerd!

Bekijk de foto’s Foto’s bestellen