DOS Kampen A2 – Regio’72 A2

Datum: 12-04-2014

Geschreven door: Tessa Leerkes

Zaterdagmiddag om 12:15 ging de A2 op pad na Kampen om een wedstrijd te spelen tegen het welbekende DOS Kampen.

Alles begon met het 2 woorden 9 letter idee. Namelijk; duurt lang. Jorn vond dat de auto van Inez met inzittende Inez zelf , Paul en Tessa te langzaam was. Wat hij er niet bij bedacht was dat hij als ze weg reden, ze de drie beste spelers moesten missen….

Goed, terug naar de wedstrijd. We hadden er allemaal iets te veel zin in. Het inschieten begon redelijk serieus maar dat werd al snel minder.
De wedstrijd begon en het duurde even voordat er een openingstreffer viel. Toen deze uiteindelijk viel was het aan de verkeerde kan 1-0 voor DOS Kampen. Daarna kwam de A2 zelf iets meer in de wedstrijd en was het na korte tijd 1-4. Dit liet DOS zich geen tweede keer gebeuren en stond het ook al snel 3-4. Zo liep het een tijdje geleidelijk op. Voor rust verliep de wedstrijd nog redelijk.

Na rust was dit echter anders. De A2 van Regio zwakte af, scoorde nog wel tot een kleine voorsprong van 6-8. Maar DOS Kampen kon makkelijker scoren. Zo liepen ze al snel in na een gelijk stand van 8-8. Dit was het hoogst haalbare voor de A2 afgelopen zaterdag. Er werd niet meer gescoord terwijl DOS Kampen dat wel deed. Met een uitslag van 11-8 wat niet had hoeven gebeuren liepen de spelers van de A2 moedeloos de kleedkamer in.

Hier was het bij de dames van Regio wel erg gezellig ondanks het verlies. Die jongens van DOS Kampen zijn leuk toch Pascalle? Verder laat ik het hier maar bij voor deze week.

Op naar een straftraining aankomende maandag van Roberto en Samantha! En Janus, bedankt voor het coachen!