Duko A1- Regio’72 A1

Datum: 05-04-2014

Geschreven door: Anne Stegeman

Het begon met een mooie zonnige dag toen de A1 op het veld bij Duko in Duiven aankwam. Na het praatje en toen het team goed ingespeeld was begonnen ze met volle energie aan de wedstrijd.

Het team begon goed en kwam op 0-1 voorsprong. Maar Duko A1 kwam snel terug en waardoor het gelijk op ging. Regio werd iets zwakker en daar maakte Duko goed gebruik van door op voorsprong te komen.

Na een goed praatje in de rust stond het team weer met volle moed op het veld. Ondertussen was de temperatuur iets omhoog gegaan waardoor het conditioneel moeilijker werd. Langzaam werd het spel steeds beter dus het team was bereid om er voor terug te vechten. Het ging erg gelijk op maar door een paar wissels werden er weer mooie doelpunten gescoord.

Uiteindelijk heeft Duko helaas gewonnen met 11-10 ondanks dat het team zo goed terug gevochten had in de tweede helft. Iedereen baalde heel erg van het verlies maar hopelijk word dit volgende zaterdag weer goed gemaakt!