Eerste punten Regio ’72 een feit

Regio ’72 wist de eerste thuiswedstrijd van het seizoen te winnen van het ervaren DKOD, de ploeg uit Heelsum werd verslagen met 15-12.

Afgelopen dinsdagavond werd de doordeweekse wedstrijd tegen DKOD gespeeld. Doordat de ploeg uit Heelsum uitstel van de competitie had door de vakantieperiode werd de wedstrijd ingehaald, iets wat de ploeg uit Vaassen ten gunste kwam.

Regio ’72 begon net als afgelopen wedstrijd scherp en fanatiek aan de wedstrijd. Waar het de vorige keer nog zocht naar de opening van de korf werd hij ditmaal snel en vaker gevonden. DKOD wist in de beginfase nog aan te haken maar moest voor rust de voorsprong al aan Regio ’72 laten. Er werd gerust met een comfortabele stand van 8-5 in het voordeel van de Vaassenaren.

In de tweede helft bleef de druk van de Vaassense kant komen en kwam de overwinning niet meer in gevaar. Het dynamische en zuivere spel van Regio ’72 kwam goed uit de verf en daardoor kon het verschil in doelpunten oplopen tot vijf. Vlak voor tijd zette DKOD nog aan en werd de eindstand besloten op 15-12.

Aanstaande zaterdag treedt Juventa aan tegen Regio ’72, een bekend team voor de Vaassenaren. Het beloofd een spannende pot te worden. Tot zaterdag 12 september, 15.30 ,sportpark Oosterhof!