Enquête TOM

 

Beste ouders van jeugdleden en leden

Zoals bekend is TOM twee jaar geleden begonnen om via een enquête duidelijk te krijgen wie Regio ’72 wil helpen met vrijwilligerstaken. De taken variëren van kantinedienst draaien op zaterdag tot het helpen met tuinieren, af en toe helpen met schoonmaken van de kantine, maar ook wedstrijden fluiten, begeleiden van jeugdwedstrijden en zo meer.

We hebben twee jaar geleden bijna alle ouders van jeugdleden en leden geeënquêteerd en zijn nu weer toe aan een update, want er zijn leden vertrokken, mensen hebben andere bezigheden gekregen of willen gewoon weer eens iets anders doen binnen onze vereniging. Zo houden wij ons bestand actueel.

We hadden het plan iedereen weer persoonlijk te benaderen, maar dat blijkt in de praktijk erg lastig te zijn en kost erg veel tijd. Vandaar nu een digitale enquête.

Als u tien minuutjes voor ons wilt vrijmaken, hebt u de enquête ingevuld en maakt u ons erg blij! We weten dan wie we kunnen benaderen en voor welke taak.

Klik hier om de enquête in te vullen.

 

Als u de enquête niet wilt invullen of u wilt in een persoonlijk gesprek geïnformeerd worden over het vrijwilligerswerk dan horen wij het graag.

De TOM-werkgroep

Ilia van de Biezen
Leni de Jong
Marleen Schoemaker
Mart Bonnink