Goed gescoord door de Vrienden van Regio’72!!

Vrijdagavond 14 november was de 1e  Vriendenavond van Regio’72.  Alle vrienden waren voor deze avond uitgenodigd waarop bekend werd gemaakt wat er met hun bijdrage wordt gerealiseerd.

Er waren 8 verzoeken binnen gekomen en deze zijn voorgelegd aan de Vrienden van Regio’72. Daarop is gestemd en het resultaat, na 1 jaar mag er zijn…..

De Vrienden kunnen Regio’72 een  elektronisch scorebord aanbieden!

Dit scorebord wordt mede mogelijk doordat het Gelders Service Bedrijf zorgt voor diverse  materialen en de aansluiting van het scorebord. Met de sportpark commissie is afgesproken dat  het scorebord in gebruik genomen kan worden tijdens de voorjaars competitie.

Marijke had een kleine presentatie voorbereid om te laten zien hoe het gaat met de Vrienden van Regio’72. Daarbij hebben we de vrienden gevraagd met ons mee te denken over verbeteringen en het werven van nieuwe vrienden. Daaruit zijn diverse goede ideeën gekomen  die we zeker gaan gebruiken.

Het was een hele gezellige avond waarbij vele (nuttige en minder nuttige maar wel leuke) onderwerpen werden besproken onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom een avond zoals een avond met vrienden hoort te zijn.

 

Vriendenavond 018b