Hervatten trainingen F t/m A en Kangoeroes

Joepie! Vanaf woensdag 29 april mogen en willen we met de jeugdteams weer gaan trainen!
Gelukkig hebben we op ons nieuwe sportpark extra veel ruimte. Ook hebben we een ruim schema gemaakt waardoor we niet met veel mensen tegelijk op ons sportpark zijn:

Woensdag
A, B 19.30 – 20.30
C, D 18.00 – 19.00
E, F 16.30 – 17.30

Zaterdag
kangoeroes 10.00 – 11.00

Vanaf 11 mei starten ook de maandagtrainingen, tijden volgen nog.

We houden bij het trainen natuurlijk rekening met alle coronaregels. We volgen het protocol dat het KNKV in samenwerking met het RIVM gaat opstellen, en we hangen posters op waarop staat wat de regels zijn. Voor nu zijn de belangrijkste aandachtspunten:
* De kangoeroes en F, E en D (3 t/m 12 jaar) kunnen normaal trainen, onderlinge partijtjes mogen ook gespeeld worden
* De C, B en A (12 t/m 18 jaar) trainen aangepast. Zij moeten 1,5 meter afstand bewaren van andere spelers en de trainer, en mogen dus ook geen partij spelen. De oefeningen en het materiaal worden hierop aangepast.
* Spelers komen omgekleed naar het sportpark. Douchen is niet toegestaan.
* Het is niet de bedoeling dat ouders of andere belangstellenden blijven kijken bij de training. Halen en brengen mag uiteraard, maar hierbij geldt: volg de richtlijnen van het RIVM. De regels hiervoor komen duidelijk op de posters te staan.
* Het clubhuis is geopend, maar alleen voor toiletbezoek, EHBO of calamiteiten. Bij de toiletten zijn papieren handdoekjes en zeep beschikbaar.
* Er is naast de trainers altijd een bestuurs- of TC lid aanwezig om toezicht te houden. Ook deze houden zich uiteraard aan de onderlinge afstand.

Wij hebben er zin in! En als we ons gezond verstand gebruiken in alle situaties waarin de genomen maatregelen niet voorzien, dan denken wij dat we weer heerlijk gezond en veilig kunnen sporten samen!

Sportieve groet,

de TC