Hulp bij Monuta World Cup

Zoals bekend word de Monuta World Cup elk jaar georganiseerd door de korfbalclubs Steeds-Hooger, Atalante en natuurlijk Regio 72. De World Cup kenmerkt zich altijd door een spetterende opening waarbij de deelnemende teams worden geïntroduceerd. Veelal werd deze opening door de jeugd van de drie clubs verzorgd. Ook dit jaar willen we een knallend begin van de laatste World Cup maken op een eigentijdse en vernieuwende wijze.

Wellicht dat jullie wel eens van het fenomeen flash-mob gehoord hebben. Het kan omschreven worden als een “spontane” samenkomst van een grote groep mensen die in een publieke plek gaan dansen. Voor voorbeelden: http://www.youtube.com/watch?v=0UE3CNu_rtY en http://www.youtube.com/watch?v=zvt3chGuU8I&feature=related . Het idee is om tijdens de opening ook een flash mob te organiseren en hierbij hebben we veel hulp nodig.

Iedereen die nog niets te doen heeft komende donderdag en vrijdag is hiervoor uitgenodigd! Het maakt dit jaar niet uit of je jeugdspeler(ster) bent of niet, alle hulp is welkom. Daarnaast ben je er maar korte tijd mee bezig en is het altijd gezellig om te doen! Donderdag is de generale repetitie van 18:30-20.00, de eerste en de laatste oefening. Het is namelijk geen ingewikkelde opening als voorheen. Op vrijdag, ook van half zeven tot acht is de opening. Dan is het alweer afgelopen. Woensdag zullen jullie nog meer te horen krijgen.

Voor meer informatie: Anjo Brummel

0578-572484