Hunted 2023

Kun je zomaar verdwijnen? In deze nieuwe spannende editie slaan gewone burgers op de vlucht om een hele avond uit handen te blijven van een speciale opsporingsdienst. Dit team bestaande uit voormalig (top) rechercheurs, medewerkers van de inlichtingsdienst en online speurders, zet alles op alles om ze te vinden en gebruiken daarbij alle middelen die de politie vandaag de dag tot zijn beschikking heeft en meer.  Een team bestaat uit maximaal 5 en minimaal 3 personen. Iedereen vanaf 15 jaar mag zich opgeven.

LET OP: Inschrijving is t/m 3 november uitsluitend voor Regio’72 leden. Vanaf 4 november kunnen andere teams zich inschrijven, inschrijvingen voor die tijd worden genegeerd. Er is ruimte voor maximaal 20 teams, dus wees er snel bij!

Wees gewaarschuwd, dit is geen spel voor watjes!! In dit spel sla je met je team op de vlucht en probeer je uit handen te blijven van de hunters, deze proberen met geavanceerde technieken jullie op te sporen. Vrijdag 24 november, aanvang 20:45 uur tot ongeveer 01.00 uur. Kosten € 2,50 per deelnemer.

Vragen? 
Jochem van der Haar 06 469 435 24

Helaas, de inschrijving is gesloten. Stuur een mail naar react@regio72.nl zodat we je op de reservelijst kunnen plaatsen.