In je agenda zetten: Zomerkamp 2021!

Dag zomergangers,

Net zoals jij kunnen wij niet wachten op weinig slaap gecombineerd met een drankje wanneer we bijbruinen op het sportveld. We staan te popelen om te strijden in een bos-, binnen-, buiten-, nacht- of dorpsspel waar je niet gespaard wordt. Gek genoeg kijken we zelfs uit naar het ochtendhumeur aan de knutseltafel terwijl we van ontbijtkoek poep maken. Oftewel: Zomerkamp.

Wij – de Zomerkampcommissie – kijken net zoals jij ontzettend uit naar Zomerkamp 2021. Maar gaat kamp dit jaar wel door in verband met corona? Niemand heeft hier helaas nog antwoord op. Ook al wordt het kampthema ‘Horoscoop’, we kunnen niks voorspellen.

Maar, we blijven positief! De Zomerkampcommissie is zoals vanouds weer actief begonnen met het organiseren en voorbereiden van jouw leukste week van het jaar. De commissie zet alle voorbereidingen in volle gang met de hoop dat we dit jaar weer op kamp mogen, in wat voor vorm dan ook.

Zet daarom in je agenda: 17-24 juli 2021: zomerkamp!

We zitten als zomerkampcommissie regelmatig bij elkaar om te kijken hoe Zomerkamp 2021 vorm gaat krijgen. Zodra we meer zicht hebben op de mogelijkheden, hoor je van ons.