In Memoriam Geert Kerkdijk


1956 – 2021

Vorige week bereikte ons het bericht dat Geert Kerkdijk, oud-lid van onze vereniging, onverwacht is overleden. We kennen hem vooral als trouwe supporter, vader van selectiespeelster Annemarije en opa van kangoeroe-lid Floor.

In de beginjaren van Regio’72 was Geert zelf ook actief korfballer. Op bijgaande kampioensfoto uit 1974 de toenmalige selectie, Geert is de speler die in de korfbalpaal is geklommen. 

Toen jaren later zoon Alex lid werd kwam Geert met zijn vrouw Marian weer terug bij de club. Regelmatig haalden de spelers van toen samen herinneringen op, het ene verhaal uiteraard nog mooier dan het andere. We kennen Geert als een familieman. Met Marian was hij op zaterdag steevast op het sportpark te vinden. Zij op een van de banken met zus Carolien en hij dicht langs het veld, een shaggie in de aanslag. Zoon Martijn en dochter Annemarije waren inmiddels ook lid en konden, evenals nichtjes Marloes, Annemieke en Liselotte, op fanatieke aanmoedigingen rekenen. 

Na het veel te jonge overlijden van Marian bleef Geert alleen achter en dat viel hem zwaar. We zagen Geert de laatste jaren wat minder, maar zullen zijn markante verschijning op zijn vaste plek langs het veld missen. Wij leven mee met Annemarije, René, Floor, Luuk en familie en wensen hen veel sterkte met het dragen van dit verlies.