Jubileum

Nadat we door het bestuur gevraagd zijn om inhoud te geven aan het jubileumjaar hadden we op 8 december 2021 onze eerste vergadering. Er zouden er nog veel volgen. De door 83 leden drukbezochte jubileum borrel op 11 maart was een veelbelovende start. Voor het overige programma hebben we veel ideeën gebruikt die op de ledenvergadering genoemd zijn. Bij de meeste onderdelen hebben we met succes leden gezocht die het willen organiseren.

Inmiddels zijn we bijna toe aan de afsluitende week van het jaar met nog een aantal grote activiteiten. Het wordt een topweek.

  • Zondag 11 september de historische tocht, woensdag 14 september een ochtend- en een middagprogramma voor de schooljeugd van Vaassen, vrijdag 16 september de officiële receptie.
  • Zaterdag 17 september sluiten we af met o.a. een reünie met onderlinge wedstrijdjes en een grote feestavond met DJ en zanger.

Het volledige programma staat op de speciale website jubileum.regio72.nl Van harte aanbevolen om te bezoeken. Zeer de moeite waard.

Er zijn al heel veel leden gevraagd om te helpen, maar we kunnen nog altijd mensen gebruiken.

We zoeken nog een paar mensen voor de woensdag overdag (veel ranja en appels weggeven) en op zaterdag middag assistenten bij het verzorgen van de lunch en nog wat barmedewerkers.

Alle andere bardiensten zijn ingevuld. De receptie wordt verzorgd door leden van de selectie en tijdens de feestavond doen tien enthousiaste leden van Devinco uit Deventer de bardienst.

En dan hebben we nog hulp nodig van leden bij het inrichten van de tent en het weer opruimen van de spullen op zondag 18 september.

Tot slot zoeken we weer mensen die een paar nachtjes in de tent kunnen slapen om een beetje toezicht te houden als alles ingericht is. Verdere details volgen nog.

En wacht nou niet tot je gevraagd wordt, maar geef je gewoon op. We vieren tenslotte allemaal onze verjaardag!!

Dat opgeven kan natuurlijk bij alle commissieleden (jubileum@regio’72)