Kampioenen bij Regio’72

Het aspiranten meidenteam CM2 werd al vrij snel en met veel overmacht kampioen. Ongeslagen en met maar liefst 6 punten voorsprong op de nummer 2.In de laatste competitieronde werden tijdens een ware kampioenendag nog eens 3 teams kampioen.

Op sportpark Oosterhof begon de dag goed met de wedstrijd van de F pupillen. Onder luid gejuich van de vele toeschouwers wonnen de jonge sterren na een spannende wedstrijd met 2-1. Terwijl de F-jes genoten van taart en bubbelsap maakten de spelers van aspirantenteam B2 zich op voor hun titelstrijd. Een telefoontje uit Voorthuizen verhoogde de feeststemming; pupillenteam D1 speelde een uitwedstrijd en stond bij rust al met 5-0 voor. Het kampioenschap was zo goed als binnen.

B2 leverde ondertussen een zware strijd. De ploeg had steeds een kleine voorsprong maar dat bleek niet genoeg. In de laatste minuten kwam de tegenstander langszij, en de wedstrijd eindigde in een gelijkspel. B2 eindigde daarmee op een gedeelde eerste plaats. Een kleine teleurstelling maar na een paar minuten werd het kampioenschap evengoed met veel enthousiasme gevierd. D1 maakte het feest bij thuiskomst compleet, zij wonnen uiteindelijk met 11-2.