De Olympische Kangoeroe Winterspelen

Afgelopen zaterdag was het weer groot feest bij de Kangoeroe Klup. Net als op TV waren er namelijk Olympische Winterspelen! Alleen je weet met de Kangoeroe Klup dat dat geen gewone Winterspelen worden, maar hele bijzondere. Zo hebben onze kleine rakkers in de gymzaal van de Sprenge geschaatst, op de ski’s de reuzeslalom gedaan en met sneeuwballen gegooid op het doel van de ijshockeykeeper.

IMAG1516

 

 

 

 

 

 

Tussendoor werd door de trainers de stand bijgehouden en gekeken of er al een nieuw wereldrecord was gezet. En ja hoor, onze toppers scoorden vooral bij het Medaillekorfbal en het bobsleeschieten. Als klap op de  Olympische vuurpijl werd een nieuw hoogterecord binnengesleept op het onderdeel stuntkorfbal. Net als de freestyleskiërs en freestylesnowboarders werd er in de lucht gesprongen, maar nu op een trampoline met een bal.

IMG-20140217-WA0002

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk werden de kleine atleten officieel ingehuldigd. Met hand op het hart werd het volkslied aangehoord (natuurlijk net als in het echt niet meegezongen) en kregen ze een glimmende medaille of beker mee naar huis.

Voor meer foto’s, zie hieronder!

Aankomende zaterdag 22 februari genieten de topkangoeroes van een welverdiende vakantie, maar vanaf 1 maart zijn ze er weer. Andere kinderen van 3 t/m 7 jaar zijn dan natuurlijk ook welkom in de gymzaal van de Sprenge van 10.00 tot 11.00uur.

[flickr_set id=”72157641252651025″]