Keizer verlengt contract met een jaar bij Regio ‘72.

 

Jasper Keizer, coach van het eerste elftal van Regio ’72 begon zijn eerste seizoen met groot optimisme. Zijn doelstellingen waren helder. De Vaassenaren moesten tegen degradatie spelen in de zaal en het liefst kampioen worden op het veld. Bij handhaving in de eerste klasse van de zaal zou een grote mijlpaal worden behaald in de historie van korfbalclub Regio ’72. Het zou de eerste keer zijn dat het eerste team zich handhaafde in deze klasse.

 

Zo tegen het einde van het zaalseizoen werd de balans opgemaakt van de tot nu toe behaalde prestaties van de coach. Te zeggen dat de coach enkel aan de doelstellingen heeft voldaan zou een understatement zijn. Regio ’72 heeft zich op glorieuze wijze gehandhaafd in de eerste klasse. Na een moeizame competitiestart bleek sporthal de Wieken al snel een onneembare vesting en tot de laatste wedstrijd bleven de Vaassenaren thuis ongeslagen. Hierdoor behaalde Keizer met zijn team een veilige plek in de subtop.

Ook het veldseizoen heeft een goed verloop voor de Vaassenaren. Ze staan aan kop en hebben grote kansen op het binnenhalen van de titel. Behalve de sportieve prestaties heerst er rust in het team en is er een goede sfeer. Concluderend heeft Jasper Keizer het heel erg naar de zin bij Regio’72 en om die redenen hebben beide partijen het contract met een nieuw seizoen verlengd