Kerstmannen rennen voor de nierstichting

Nieuw in Vaassen: de Santa Run! Een fun-run voor het hele gezin. Meedoen is eenvoudig. Je koopt bij ons een Santa-pak en je meldt je tijdens het Kerst Event op
15 december 2018 om 15.00 uur bij de start van de Run op het voormalige Wielink terrein  aan de Dorpsstraat in Vaassen. Een Santa-pak kost €15,-. Voor gezinnen is er een speciale aanbieding: 2 kinderpakken en 2 volwassen pakken voor €40,-
Dit kun je zelf bijdragen maar je kunt ook vrienden, familie, buren en bekenden vragen je te sponsoren. Of om mee te doen, natuurlijk. De opbrengst van de Santa-pakken gaat naar het goede doel, dit is dit jaar de Nierstichting, ten behoeve van de ontwikkeling van draagbare dialyse-apparatuur.
De Santa Run is een landelijk initiatief van de Rotary en wordt in Vaassen in samenwerking met Ondernemers Vereniging Vaassen georganiseerd.
Voor meer informatie, inschrijven en verkooppunten van de Santa-pakken: https://vaassen.rotarysantarun.nl
Wij zouden het leuk vinden als zoveel mogelijk leden van onze club meedoen en we met een groot aantal Santa’s voor een fantastische opbrengst voor de Nierstichting kunnen zorgen!
Bedankt en groet namens Ondernemers Vereniging Vaassen en Rotary Epe,
Karin Hoppener en Ilse Heideveld