Kids Playground!

Wat moet je nou in de herfstvakantie doen?! Sommige kinderen wisten het wel, samen met vriendjes en vriendinnetjes van de korfbal naar Kids Playground.

Rond 13.00 uur verzamelen bij de kantine aan de Zichtstede en dan met de auto’s naar Kids Playground. Ouders bedankt voor het rijden, wij vonden dit zeer prettig, anders moesten we lopen. Eenmaal binnen meteen de schoenen en jassen uit en de ballenbak in of naar de trampolines. De kinderen konden zich prima vermaken. Ze kwamen naar een klein half uurtje al: “We hebben het zo warm, mag mijn trui uit? Ik heb er een shirt onder, hoor.” Wij, Laurens en Linda, keurden dit goed, want ja wat wil je, het is ook best warm binnen. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Af en toe even langs komen om wat te drinken en een snoepje te eten en daar gingen ze weer. Rond 16.00 uur was het tijd om naar huis te gaan. De kinderen vonden ’t jammer, maar ze waren stiekem wel blij, want ze waren best moe geworden van al het rennen en klimmen. Kinderen, bedankt voor de gezellige dag!

Wij als leiding hadden ook een lekker dagje, met een goed boek vermaak je wel. En ja, ook nog een paar foto’s gemaakt, die kun je hieronder vinden!

Bekijk Hier de foto’s