Pages Navigation Menu

Vaassen

Klaverjassen

Hallo mensen van korfbalvereniging Regio’72,

Ja, ik wil het al weer hebben over het klaverjassen van dit seizoen.  De meeste mensen zijn nog met de vakantie bezig, maar ik kan me zo voorstellen dat er op diverse campings, met dit weer, een kaartje wordt gelegd. Je moet toch wat, niet dan!! De vakantie’s gaat voorbij en dan is er toch een mogelijkheid om leuk te gaan klaverjassen. Vandaar dit vroege bericht op de website.

Wat heb ik gedaan? Ik heb de diverse kaartavonden in de agenda’s gezet van www.vaassen.nu  en www.vaassen-online.nl  en www.veluweland.nl zodat er misschien mensen van buiten de vereniging zich ook inschrijven.

Waarom heb ik dat gedaan? Nou dat heeft de volgende reden, deze kaartavonden spekken de clubkas toch wel aardig, alleen er haken steeds meer mensen af en dat is erg jammer. Graag zie ik eens mensen uit de vereniging op deze avonden komen en als je zelf niet kunt klaverjassen, dat kan, ga dan eens bij je zelf na of je geen oma, opa, vader, moeder, broer, zuster, oom, tante, neef, nicht, buurman, buurvrouw, leraar, lerares, badmeester noem maar op kent die wel graag een potje klaverjassen wil. Het gaat hoofdzakelijk om de gezelligheid maar natuurlijk ook een sportieve portie competitie drang. Iedereen wil toch graag winnen, niet dan!!

Dat wil ook de kas van regio’72!  Zeer belangrijk! Maar het belangrijkste is eigenlijk dat er weer eens een gezellige avond in het clubhuis plaats vindt. Wees eerlijk het is toch veel leuker als er 8 tafels (32 personen) bezet zijn dan maar 4 tafels (16 personen). Het streven is 10 tafels !!! Daar heb ik dus hulp bij nodig van de mensen uit de vereniging.

Nog even voor de duidelijkheid het volgende:

  • het gaat om 7 avonden in 2016 /28 oct/18 nov/16 dec/ in 2017 /27 jan/17 feb/17 mrt/21 apr.
  • het is koppelklaverjassen (vaste maat)
  • maar singels zijn ook welkom (2 singels = 1  koppel!!)
  • kost maar € 2 per persoon inschrijfgeld.
  • per avond een 1e, 2e, 3e en poedelprijs te winnen
  • na het seizoen een prachtige bokaal voor de kampioenen (3 beste avonden)
  • laatste avond is een rommelpotavond (gooien we de heleboel door de war)
  • opgeven bij wimvanhuffelen@planet.nl of 0653863897 eenmaal in mijn systeem komt de uitnodiging vanzelf

Kan ik op jullie rekenen? Gaat iedereen z’n best doen?

Fijne zomer nog en tot ziens bij de club.

Wim van Huffelen

 

 

 

 

Share This

Delen

Deel dit bericht met vrienden

Shares