Korfbalmaand april nu al een succes

April Korfbalmaand gaat haar derde week in! En tot nu toe zijn alle betrokkenen zeer enthousiast. Zowel de deelnemende basisschoolkinderen (ongeveer 250!) als de trainers hebben er veel lol in, dat laatste is mede te danken aan de super-motiverende Workshop van sportconsulent Dolf Nijbroek van het KNKV.

Met een paar gouden tips (“Waarom moet je altijd je bal nawijzen na een schot? Dan kun je meteen juichen bij een doelpunt!!!”) weten alle trainers een wervelende gymles te geven. Vanaf het begin van de warming-up tot aan het laatste spel straalt het plezier en de energie ervan af.

Alle deelnemende leerlingen van de Violier (groep 4, 5, 6), de Mozaiek (groep 4, 5, 6) en de Sprenge (groep 4) worden ook uitgenodigd voor de Mini-Zeskamp, daarnaast zijnde kinderen uiteraard welkom om eens mee te komen trainen, zij krijgen daarvoor een speciale stempelkaart.

Alles bij elkaar een maand waarin korfbal en Regio’ 72 goed op de kaart worden gezet in Vaassen. Elvira, Marije, Marike, Diana, Loes, Inez, Karin, Willeke, William, Bart, Lauren, Marleen, Ruth, Douwe, Gerriet, heel hartelijk bedankt daarvoor!

Ilia en Ilse