Matte vertoning Regio ’72 S1

Nadat Regio ’72 S2 na een bloedstollend duel het verdiende kampioenschap vierde, mocht het eerste team van de Vaassenaren ook aantreden tegen Devinco in Deventer. Dit was geen succes. Er werd verloren met 19-14.

Ondanks het feit dat ook Regio ’72 S1 gesteund werd door veel publiek wist de ploeg van Brenda Voortman geen potten te breken. Of het kwam doordat er niet heel veel op het spel stond of de spannende kampioenswedstrijd van het tweede team te veel afleidde, feit was dat Regio ’72 nooit goed in het eigen spel kwam. Toch bleef het duel in de eerste helft gelijk opgaan tot een 9-9 ruststand. Daarna liep Devinco langzaam maar zeker uit en wist terecht met 19-14 te winnen.

Volgende week ontvangt Regio ’72 kampioen Juventa, die afgelopen zaterdag voor het eerst deze competitie verloor. Regio ’72 wil graag de ongeslagen thuisstatus behouden, dus dat belooft een interessant duel te worden.

Doelpunten Regio ’72:
Jochem van der Haar 4, Robin Zweekhorst 3, Hidde Scholten 2, Leandra Koetsier 2, Ruth Schoemaker, Anne Stegeman, Tim van Huffelen.