Mega Kangoeroe dag brengt jonge Vaassense basisscholieren in beweging!

Fred Rijckenberg heeft een leuk stuk geschreven voor Rondom de Sprengen. Dank daarvoor! We kijken terug op een mooie Megakangoeroedag!

VAASSEN – De ochtend van woensdag 20 september begon bruisend en energiek in Vaassen, dankzij de Mega Kangoeroe dag georganiseerd door Korfbalvereniging Regio ’72. Deze sprankelende ochtend bood een welkome afwisseling voor de jongste basisschoolkinderen van Vaassen, uit de groepen 1 en 2. Het evenement, ontworpen als een bewegings- en speeltjesochtend, bracht lachende gezichten en enthousiasme bij de kleintjes.
Met behulp van de buurtsportcoaches van Heel Epe Beweegt, waren de jonge deelnemers verzekerd van een ochtend vol plezier en beweging. Korfbalvereniging Regio ’72 had het terrein omgetoverd tot een speelparadijs waar kinderen konden rennen, springen, en klimmen. Het doel was om de kinderen aan te moedigen om actief te zijn en te genieten van de vele voordelen van sport en beweging op jonge leeftijd.
Deze Mega Kangoeroe dag was niet alleen een geweldige kans voor de kinderen om te bewegen, maar ook een gelegenheid voor de lokale gemeenschap om samen te komen en plezier te beleven. Ouders, verzorgers en de leerkrachten moedigden hun kinderen aan langs de zijlijn en het veld, terwijl ze genoten van de zonnige ochtend.
De organisatoren kijken met tevredenheid terug op deze geslaagde ochtend, waarin gezondheid, beweging en samenzijn centraal stonden. Het evenement diende als een herinnering aan het belang van beweging in het dagelijks leven van kinderen en benadrukte het belang van gemeenschapsbetrokkenheid in het ondersteunen van dergelijke initiatieven.

De Mega Kangoeroe dag van Korfbalvereniging Regio ’72 en de betrokkenheid van Heel Epe Beweegt waren een inspirerend voorbeeld van hoe lokale organisaties kunnen samenwerken om de gezondheid en het welzijn van de jongere generatie te bevorderen. En zoals de ochtend bewees, kunnen een beetje beweging en veel plezier een groot verschil maken in het leven van onze kinderen.

Hier de link met alle foto’s!

2023-09-20 Mega Kangoeroe dag bij Regio’72 – Google Photos