Megakangoeroedag

Woensdag 24 september is het zover: de eerste Megakangoeroedag gaat dan van start! 200 Kinderen van de groepen 1, 2 en 3 van basisscholen uit Vaassen en Emst zullen een hele ochtend knotsgekke spelletjes doen op Sportpark Oosterhof bij korfbalvereniging Regio’72. Op deze pagina vindt u alle informatie. Mocht u nog vragen hebben, mail dan naar megakangoeroedag@regio72.nl.

 

Groepsfoto jubileumfeest

Programma
8:30 – 9:00 uur: Aankomst kleuters en leerkrachten. Alle kinderen zoeken met de leerkracht bij hun eigen kleurcircuit de begeleider op en krijgen daar een speciaal Kangoeroe shirt aan met naamsticker. De kinderen blijven vanaf dat moment bij hun begeleider!
9:00 uur: Start! Samen dansen op muziek als warming-up.
9:15 uur: Alle groepjes gaan naar hun circuit toe en zoeken het eerste spel op.
9:30 uur: Startsein eerste ronde van het spellencircuit.
11.00 uur: Einde van het spelletjescircuit. Kinderen gaan met hun begeleider mee om de shirtjes weer uit te doen en in te leveren.
11.15 uur: Verzamelen bij de kantine. De kinderen krijgen van hun begeleider een tasje met kleine verassingen mee naar huis.
11.30 uur: Einde ochtend! Alle kinderen worden door de begeleider overgedragen aan de leerkracht en gaan met de leerkracht weer naar school.

Ken je dit liedje al? We gaan er op dansen als warming-up!

 

EHBO
We gaan er niet van uit, maar mocht er iets vervelends gebeuren dan is er EHBO aanwezig. EHBO vereniging Vaassen staat met twee mensen paraat. Op het sportpark is een AED aanwezig.

Samenwerking en sponsorsLogo Rabobank
Deze dag wordt georganiseerd door vele vrijwilligers van Regio’72. De gemeente Epe ondersteunt deze bijzondere sportdag financieel en door middel van de ervaren Buurtsportcoaches onder leiding van Chantal Migo. Dit evenement voor de jongste basisschoolkinderen kan niet plaatsvinden zonder de ondersteuning van vele sponsors: Rabobank, AMI kappers, Gelders Service bedrijf, Bakkerij Hagen, camping De WildhoeveAlbert Heijn, Groenteman Bouwmeester, Intertoys, Keurslager Kroon, Vaadent, en Matriva. Namens alle kinderen veel dank!

Plattegrond

Plattegrond Megakangoeroedag

Slecht weer
Op dinsdag 23 september zullen wij eventueel bekijken of de activiteit vanwege slecht weer niet door zou kunnen gaan. Mocht dit het geval zijn dan informeren wij de contactpersonen per mail en bellen de school. Wij laten ons natuurlijk niet uit het veld slaan door een spatje regen. Geen bericht deze woensdag betekent dat de dag gewoon door gaat. Mocht het weer het die dag echt niet toe laten dan kunnen we pas tijdens de sportdag zelf besluiten om het programma aan te passen dan wel af te lasten. Dit communiceren we dan op de dag zelf via de geluidsinstallatie en in overleg met de leerkrachten.

Tot slot

Na de Megakangoeroedag zullen hier foto’s te vinden zijn van dit sportieve feest. Kom dus nog eens terug op deze pagina!

We hopen dat zoveel mogelijk kinderen enthousiast worden over samen sporten. We nodigen dan ook iedereen uit om eens mee te trainen met de Kangoeroe Klup op de zaterdagochtend. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

Doe de Kangoeroe

 

Kangoeroetjes,

Team Megakangoeroedag

Chantal Migo, Marije van Huffelen, Arend Jan Punt, Willeke Kloezeman, Tijs Schoemaker, Annemarije Kerkdijk, Karin van Huffelen en Bram Nitert

 

 

Contact opnemen met de Mega Kangoeroedag Commissie