Nieuw seizoen (2018-2019) klaverjassen

Hallo sportieve korfballers !!!!
Jullie competitie begint weer en ook de voetbal competitie gaat weer van start.
Wat ook weer van start gaat is de Klaverjas competitie en daar wil ik het even over hebben met jullie.
Ik Wim van Huffelen (ome Wim) heb er eigenlijk niets meer mee te maken, want ik heb de organisatie overgedaan aan Jos Koman.Toch is het een beetje mijn kindje het klaverjassen bedoel ik dan, niet Jos hoor. Wat is het geval we willen eigenlijk nieuw en vers bloed onder de deelnemers hebben.
Ja het is een oude lullen spel dat weten we, maar gezellig !!!. Echt we lachen ons af en toe de veters uit de schoenen. Biertje er bij hapjes er bij. Geweldige prijzen zijn te winnen en ja, je kunt gewoon een kampioen worden met een echte beker. Je kunt als een koppel inschrijven maar ook individueel,. Dan worden er op een nette manier koppels gemaakt. Kun je niet klaverjassen maar wil je het wel leren. Laat mij dat dan weten kunnen we eens een avondje organiseren om je het spel te leren. Neem van mij aan in de toekomst heb je er echt wat aan. In menig bejaarden tehuis wordt met het mes op tafel geklaverjast.
Kijk maar eens in de regio kalender op de site daar staan de volgende avonden gepland. ( niet op dat darten letten hoor, die hebben er al zoveel)
Voor het inschrijf geld hoef je het niet te laten € 2.00 PP

Ik heb 40 jaar bij de Kpn gewerkt en daar gebruiken we de leuze “laat eens iets van je horen” nou spreek het jullie aan ? laat wat van je horen !!!!

groeten wim