Nieuw seizoen, nieuw react!

Beste korfbalvrienden,

 

Nieuw seizoen, nieuw React!

 

Inmiddels zijn wij, React, een begrip geworden voor onze korfbalvereniging. Door het enthousiasme van jullie kunnen wij elk jaar weer leuke activiteiten organiseren. Een nieuw korfbalseizoen en deels een nieuw React. Laurens Kozijn, Dion Scholten en Roelinda de Bruin hebben afscheid genomen van onze commissie. Wij zijn hen zeer dankbaar voor alle hulp van de afgelopen jaren. Vertrekkende leden betekent ook nieuwe leden. Als nieuw lid van onze commissie heten wij Aniek Steenbergen welkom.

Aan de hand van deze brief willen wij ons voorstellen en de eerste activiteit mededelen.

 

De eerste activiteit is VRIJDAGAVOND 18 SEPTEMBER OM 18.30 UUR BIJ DE KANTINE. Het wordt een heuse kampavond vol leuke kampspelletjes en een mooi kampvuur. Tijd om eens bij te praten over die leuke kampweek in de zomervakantie of om gewoon gezellig met elkaar leuke spelletjes te doen.

 

Omdat wij ons steeds willen vernieuwen en soms om hulp verlegen zitten, zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om eens te helpen met activiteiten. De activiteiten staan al vast. Wij vragen hulp bij de voorbereiding of op de dag zelf. Wie biedt zich aan als vrijwilliger? Als je graag wat voor de club wil betekenen, mag je een briefje schrijven met wat je graag wil doen. Het briefje mag je dan inleveren in de vrijwilligersbus (in de kantine op de bar). Wij zullen je tegen die tijd benaderen voor hulp bij een activiteit. Tevens zijn wij als vereniging ook op zoek naar vrijwilligers voor een kantinedienst of zaalwacht. Als u graag de club wilt helpen, mag u ook een briefje inleveren in de bus.

 

Wij wensen iedereen een sportief en gezellig korfbaljaar vol leuke activiteiten voor de hele vereniging!