Nieuwe trainersstaf Regio’72

De selectie van Regio’72 staat vanaf seizoen 2021-2022 onder leiding van Stefan van der Worp. De van het Zwolse Oranje Zwart afkomstige trainer had het afgelopen seizoen Hellas uit Nunspeet onder zijn hoede en deed trainerservaring op bij Telstar uit Hoevelaken en Regionale Korfbal Trainingscentra (RTC’s)

De trainersstaf wordt gecompleteerd door Tim van Huffelen en Willeke Kloezeman, oud selectiespelers van de Vaassense club. Zij nemen het tweede team onder hun hoede.

Voor de Technische Commissie was het in een korfbal-luw jaar een uitdaging om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer. “Wij zijn bij dat het gelukt is”, aldus TC voorzitter Ilse Heideveld: “Met Stefan denken wij een goede match te hebben gevonden met onze selectie. Hij zet de grote lijnen duidelijk neer, weet wat hij wil en geeft tegelijkertijd ruimte voor eigen inbreng.” 

Ook in de aanvulling voor de reserves is veel vertrouwen: “Tim en Willeke liggen goed in de groep en hebben als korfballers hun sporen verdiend. Wij verwachten dat ze hun eigen drive over kunnen brengen op de ploeg en ook aandacht hebben voor het individu, wat met name voor de jongere spelers van belang is. Alles bij elkaar zijn we erg tevreden met het vastleggen van dit drietal!”