Nieuwe website

Een nieuwe website voor Regio ’72! Afgelopen periode is door JTNI hard gewerkt aan deze nieuwe website. Op deze wijze is de website weer actueel en in een modern jasje gestoken.

Kijk maar naar eens naar de nieuwe vorm van de agenda en de fotopagina’s. Ook maken wij gebruik van de KNKV-plugin (Sportlink) waardoor alle competitie-informatie goed te vinden is. Bijvoorbeeld uitslagen, standen en wedstrijdprogramma inclusief de scheidsrechters. Ondertussen zijn wij bezig met het vullen van de laatste informatie op de website, bijvoorbeeld over de commissies.

Informatie via Sportlink
Voor de informatie over de teams, het wedstrijdprogramma, uitslagen, standen en scheidsrechters maken wij gebruik van Sportlink. Hierdoor komen namen (net als via Sportlink) in beeld. Mocht je hier problemen hebben, dan kun je zelf in de Sportlink-app je privacyvoorkeuren aanpassen.

Informatie-avond volgt binnenkort
Net als bij de vorige website krijgen commissies de mogelijkheid zelf hun informatie, activiteiten en nieuwsberichten te delen. Binnenkort wordt hier een informatie-avond over georganiseerd. Nadere informatie volgt.

Alvast tips?
Hebben jullie alvast tips voor de nieuwe website? Laat het ons weten, dit kan persoonlijk of via pr@regio72.nl.

Wij zijn in ieder geval erg blij met de nieuwe website. En wij willen Jan Tijs (JTNI) heel erg bedanken voor alle inzet om tot dit mooie resultaat te komen.

Linda, Willeke en Tim