Nieuws van het wedstrijdsecretariaat

DSCN0848

Het nieuwe seizoen is begonnen! Misschien nog niet voor iedereen, maar de eerste stappen zijn weer gemaakt op ons sportpark.

Bij de start van dit nieuwe korfbalseizoen vind er een belangrijke wisseling plaats. Mart Bonnink heeft haar taken binnen het wedstrijdsecretariaat (en de Technische Commissie) neergelegd en hiervoor is een vervanger gezocht. Gelukkig ook gevonden! Ik (Rianne Goosen) ga met ingang van komend seizoen Mart vervangen. Samen met Maeike Blaauw vorm ik het wedstrijdsecretariaat.

Voor de mensen die mij nog niet kennen zal ik mijzelf kort voorstellen. Mijn naam is Rianne Goosen en ik ben 25 jaar oud. Ik woon sinds september 2012 in Vaassen. Na mijn verhuizing naar Vaassen ben ik bij Regio’72 gaan korfballen. Voorheen heb ik gekorfbald bij de korfbalclub ‘Dos Kampen Veltman’ uit Kampen. Ik heb het naar mijn zin bij Regio’72 en ik kijk uit naar het nieuwe korfbalseizoen met o.a. mijn nieuwe functie binnen de club.

Een nieuw gezicht betekent ook wat aanpassingen in de werkwijze. Hieronder alvast de grootste aanpassingen maar bij de start van het nieuwe seizoen worden alle trainers/sters, spelers en ouders/verzorgers uitgebreid geïnformeerd.

Voor de spelers;

  • Het afzeggen voor een wedstrijd moet vanaf de start van het seizoen bij Rianne.
    (Via de mail: ws@regio72.nl) Afzeggen bij de eigen trainer/coach mag natuurlijk altijd, maar dat is extra.
  • Er kan tot uiterlijk dinsdagavond 23.00 uur afgemeld worden bij Rianne.
  • Vanaf woensdag ontvangt de coach/trainer de afmelding vanuit het wedstrijdsecretariaat.
  • Rianne gaat op zoek naar vervanging.

Wanneer de trainingen weer starten voor alle teams, 17 augustus, zal ik de maandag en woensdag op het veld zijn. Ik kom bij elk team even langs om kennis te maken en eventuele vragen van trainers en ouders/verzorgers te beantwoorden. Ik kijk uit naar het nieuwe korfbalseizoen, tot dan!