Onze club…..

Beste allemaal, lid, ouder, vrijwilliger en belangstellende,

Hoe raar is deze tijd waarin we ons met z’n allen beseffen dat het zo maar heel anders kan gaan dan we met z’n allen zouden willen en wensen.

Allereerst wens ik iedereen gezondheid want dat is het allerbelangrijkste!! We houden ons aan de regels die gemaakt zijn voor heel Nederland en hopen daarmee het virus buiten de deur van ons huis en dat van familie en vrienden te houden. En natuurlijk ook buiten de deur (of het hek) van ons sportpark.

Want via die weg kennen wij elkaar, en zo kom ik bij mijn verhaal. In de “normale wereld” had ik natuurlijk allang mijn mailtjes gestuurd voor kantinedienst. Of was ik met mijn Leitz mapje, zoals Tim noemde tijdens mijn jubileum, bij je langs geweest. Dit alles is voorlopig jammer genoeg niet nodig, want wat had ik jullie graag op ons prachtige sportpark willen zien!! Hulde aan alle harde werkers!! We doen het nu met de foto’s die regelmatig verschijnen op social media.

Ook alle evenementen zijn voorlopig afgelast voor Regio’72 maar ook in Vaassen en de rest van Nederland. Zo gaat Vaasaqua dit jaar ook niet door….. Daar zijn nu dus ook geen vrijwilligers nodig, zo mis jezelf een boel gezelligheid en helaas geen extra inkomsten voor de club.

Hopelijk zien we elkaar nog voor het eind van het korfbalseizoen, voor of achter de bar!

Ik wens jullie alle goeds, stay safe, stay healthy.

Liefs Marleen