Openingsweek Koekoek: meedenkers gezocht!

Korfbalvrienden,

 

Van 20 tot en met 28 september vindt de openingsweek van de Koekoek plaats. Regio’72 heeft een groot aandeel in de organisatie daarvan. Belangrijk onderdeel van deze openingsweek is het openingsspektakel, een musical over de nieuwe Koekoek en alle dromen daarover. Zoals bekend heeft het productiebureau ‘onze’ Josje al weten te strikken voor de hoofdrol. Nu mogen wij als korfbalvereniging nog een belangrijk aandeel leveren in dit spektakel. We mogen een scene bedenken, waarvoor wij zelf de acteurs mogen leveren, waarin korfbal en onze vereniging centraal staat. Deze scene mag 2 tot 2,5 minuut duren.De musical zal een aantal keren worden opgevoerd, sowieso op 20, 21 en op 28 september.

 

Nu zijn wij op zoek naar:
– Mensen die willen meedenken/brainstormen over de invulling van deze scene

– Mensen die de scene willen, kunnen en durven (!) uitvoeren tijdens de openingsweek (houdt ook rekening met een aantal repetitiemomenten vanuit het productiebureau)

 

We horen graag wie er enthousiast is, laten we er een succes van gaan maken met z’n allen! Ben je enthousiast, stuur even een mailtje naar timkamphuis90@kpnmail.nl. Graag voor 29 mei reageren!

 

Ester, Eibertine, Gemma, Diana en Tim