Persoonlijk bericht van onze voorzitter Fred.

Beste Korfbalvriendinnen en vrienden,

De afgelopen maanden is een bijzondere tijd geweest, vrijwel de gehele vereniging lag stil en we spraken elkaar minder.

In deze periode ben ik ook aangesteld als jullie voorzitter, een eervolle taak waarin ik bij mijn aanstelling volmondig ja tegen heb gezegd. Ik had zin en energie om met onze mooie vereniging aan de gang te gaan!

Echter is er in de afgelopen tijd wel iets veranderd, mijn energielevel  (daar waar ik in het verleden al wat gezondheid ’s problemen in had) is veranderd.  Dit heeft mij in goed overleg met het bestuur doen besluiten om gedurende de onderzoeksperiode een stapje terug te doen bij Regio’72.

Omdat ik de club een warm hart toe draag en graag als jullie voorzitter wil aanblijven heb ik het volgende afgesproken met het bestuur:  Ik blijf jullie voorzitter, alleen even niet meer operationeel. De overige bestuursleden bekijken op dit moment wat er over genomen dient te worden. Met enige regelmaat heb ik contact met enkele uit het bestuur om de voortgang te volgen op afstand, tijdens dit contact zal ik ook mijn eigen herstel bespreken en hoop ik er zo snel mogelijk weer te zijn.

Ik spreek mijn dank uit aan mijn collega bestuurders die mijn taken overnemen, hoop dat we met z’n allen snel weer op het sportpark kunnen genieten van de wedstrijden. Uiteraard hoop ik snel weer mijn functie als voorzitter volledig te kunnen vervullen!

Een fijne vakantie en tot op het sportpark.

Een vriendelijke groet namens het bestuur,

Fred Paans