Plekje op de beker voor Harry

 

Negen man (met als nieuwkomer Gerrit Fredriks) stond vrijdag klaar om het nieuwe seizoen in te luiden. Er werden twintig voorrondewedstrijden op twee banen gespeeld. Het tempo lag nog niet daverend hoog waardoor de avond iets uitliep maar ach, het seizoen is nog maar net begonnen nietwaar? Gelukkig bleek dat de darters het ook helemaal niet erg vonden dat het wat later werd, de meesten houden dan ook wel van een avondje gezelligheid.

De voorrondewedstrijden gingen gelijk op en in de eindstand lag iedereen vrij dicht bij elkaar. De topper was Harry met 8 punten en van onderen voerden Arjan, Erich en Rik de lijst met 3 punten aan. Tweede, derde en vierde waren Robin (7), Ton (7) en Marijke (6). Gerrit viel met 5 punten net buiten de boot. Het hoogtepunt, of eigenlijk de hoogtepunten, waren de twee 180’ers van Erich en Robin, een knappe prestatie voor de eerste avond!

De halve finales werden gespeeld tussen Harry & Ton en Robin & Marijke. Beide wedstrijden werden snel beslist. Harry versloeg Ton met 2-0 en Robin deed dit ook bij Marijke. De finale ging dus tussen Robin en Harry. Vorig jaar november stonden deze twee ook tegen elkaar in de finale. Toen won Robin nog met 3-1, maar nu zou dat anders lopen. Harry had zijn avond en overdonderde Robin met een 3-0 winst. Zo komt er voor Harry een plekje bij op de dartbeker!

KLIK HIER VOOR DE HALL OF FAME