Pupillen v.d. week 2013/2014

Afgelopen zaal seizoen hebben weer verschillende Pupillen de sfeer in S1 mogen proeven om zo uit te groeien tot minstens zo grote helden!

Op zaterdag 30 november 2013 was het de beurt aan Chantal, Rachel en Sarah om pupil van de week te zijn. De vrolijke meiden uit de E1 hadden er zin in.

Op zaterdag 14 december was het de beurt van Ruben en Quinten om pupil van de week te zijn. Deze twee stoere kangoeroes hadden hun mascotte meegenomen, want zonder hem was het feest niet compleet.

Op zaterdag 11 januari waren de stoere mannen van de F1 aan de beurt: Kasper, Gideon, Julian en Peter. Kasper was vol overtuigen, hij wilde wel met de scheidsrechter meelopen. De andere drie mannen mochten met de spelers van Regio’72 op lopen.

Op zaterdag 25 januari waren de meiden van de F1 aan de beurt: Dionne, Cleo, Kim en Dyan. Het was een gezellige avond met deze meiden, want kletsen voor 10 dat kunnen ze. Ze hebben ontzettend genoten en voor het voorstellen was ontzettend spannend!

Op zaterdag 8 februari waren de mannen van de E1 aan de beurt: David en Floris. Vol afwachting en niet weten wat hen te wachten stond, gingen ze vol goede moed mee. Ze hadden er toch wel zin in. Met papa en mama op de tribune kwam dat helemaal goed.

De laatste wedstrijd in de zaal op 8 maart was het de beurt aan de meiden uit de D2 en E1 en twee stoere kangoeroes. Jouke had het reuze zin en wist meteen met wie hij wel wilde oplopen, Tim v. Huffelen, zijn grote held. Een geslaagde avond voor de meiden en de jongens.

Pupil foto’s